Aplicația Remind Mapping '89
30 de ani de la Revoluție - Mărturii ale celor implicați

Am valorificat această oportunitate trecătoare într-o aplicație care să pună pe hartă ”poveștile” adevărate ale Revoluției, ”poveștile” oamenilor care au trăit Revoluția în stradă.


Expoziția „Sunt un Om” - Remind Mapping '89

 Sunt un om.
Pot fi o formă,
un chip,
o culoare,
un loc,
un cuvânt.
Dar niciodată un număr!

Peste 40 de persoane au fost declarate dispărute în decembrie 1989, la Revoluția din Timișoara. Despre toți acești oameni nu se mai știe nimic nici până-n ziua de astăzi…

Proiectul reMIND MAPPING ’89 are scopul de a-i face pe tinerii de azi să conștientizeze valoarea libertății și prețul (in)uman plătit pentru ea în Revoluția de la Timișoara.

În octombrie, 40 de elevi și studenți timișoreni au reconstituit câteva dintre poveștile celor care au strigat “LIBERTATE!”. Ni s-au alăturat artiștii de la Avantpost, iar împreună am realizat o expoziție cu instalații artistice interactive, montaje video, fotografii și o hartă care ne spune ce simt timișorenii după 30 de ani de la Revoluție.

Haideți cu noi, să ne reamintim împreună gloria și eroismul lui decembrie ’89!

📍Evenimentul are loc la Muzeul de Tramvaie Corneliu Mikloși și vizavi, la Centrul pentru artă, tehnologie și experiment MultipleXity.

Digital Mapping

Istorie vie

Reprezentare mentală a spațiului

Emoție și ne-uitare